Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rätten är fel.. man tar felen till rätten


Och i rätten kom åklagaren med sina filmer
Redigerade med pålagt ljud
Från annat håll

Frågan är om inte skallande av
”Ein Swei Drei, Nazipolizei“
passade mer in på rättegången

På åklagaren som skulle med sina filmer
Ge en sann bild av ”stämningen” men
Med redigerade filmer och pålagt ljud

Men inget hände den åklagaren som faktiskt
Bevisade mer eller mindre det demonstranterna skallade
Fast på en annan del av ”rättssystemet” bevisade det

Ja ingen vart ju ifrågasatt för filmerna…
Märkligt? Konstigt? Inte ens JK sa nåt
Om att åklagare tar redigerat (läs lögnaktigt) matriel
Till en rättegång….




Fri vers av LassO
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-30 00:20



Bookmark and Share


    *Zenobia*
hur få rätt, när rätt får rätt ha fel i rätt?
2008-06-30
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO