Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tragiskt när tränade fegisar får göra vadsomhelst, utan att nåt händer...


Göteborgs fegheten


Det var i Göterborg
Det var rättskaffens sorg
När Jaldungs mannar gick till attack
Med sina pistoler…

Man sköt inte i luften som det sagts
Man sköt in i hopen
De är inte vuxna sina uppgifter
De är ena fega kräk, i sina blå kostymer
Man blev skrämd av ropen…




Fri vers av LassO
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-29 11:12



Bookmark and Share


  LassO
Jag va inte där, men uppenbarligen så verkade inte "polisen" vara där heller.... Finns både vittnesmål och filmer som visar deras misstag, mest ledningens förståss...
2008-06-29
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO