Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill se förändring

Jag ville vara betraktaren
i spelet
inte deltaga
bara se
och kunna gå

Men samtidigt inte höra
elaka ord
från vassa tungor

Falska blickar
ett oäkta leende

Bryta mönster
sluta spela
rensa kropp och själ
från det svarta som fyller

Nä jag ångrar mig
jag vill inte längre se
hur illa allt kan vara

Jag vill se en ny dag
en ny värld
där orden
och gärningarna
har betydelse
för dig och andra

och det falska handlingarna
lösa pratet har ebbat ut...




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-29 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen