Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Busen Fabian

Undrar så
vad
Busen Fabian
skulle
sagt

om att rangordna
kommentera
o
nagelfara dikter

han som var mästare på att
hitta det stora
i det
lilla

titta och lyfta fram
de små och
sk.
svaga

tror han skulle slå bakut...

så sa han, vi något tillfälle:

"jag har aldrig skrivit lyrik
käre broder, aldrig skrivit lyrik"

Han som själv var en mästare

i mina ögon




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-29 11:47



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag anser att om man har skrivit en dikt så är den inte dåligt eller bra skriven, utan den är ett uttryck för ens personlighet.
Vilka är det som tar sig själva mandatet att kritisera sönder andras poesi?
Sådan kritik vill jag inte ha, och därför ger jag heller ingen sådan.
Däremot kan jag kommentera och berömma.
Bort med allt recenserande och dissekerande!
2008-07-01

    Helga Elin
Trodde du först menade Fabian-katt...hi,hi...
2008-06-29

  thyra
I mina med :) Vackra texter som med musiken är odödliga tex. "När skönheten kom till byn..." Att rangordna är tokigt, tycker jag, alla dikter har något att ge någon, därmed är alla lika viktiga och läsvärda för någon :)
2008-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP