Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grattis mamma




Tillägnad mitt blod

Dikt efter dikt
Känsla efter känsla
Ord efter ord

har jag sökt efter perfektion
ju mera tangenter som finner ett tryck
ju omöjligare finner jag att uppnå mitt mål

att förklara min tacksamhet,
kärlek & stolthet
för dig

Mina ord har alltid lytt
och ekar fortfarande
i västkustens dimmor

Kan du inte göra något fullt ut, så gör det inte alls.

Därför låter jag bli
låter mitt hjärta tala istället
för mitt stämband

Varje möjliga hjärtslag
är en kärleksförklaring
till
dig
Rozita Shoeyb




Fri vers av Aida*
Läst 522 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-06-29 12:20



Bookmark and Share


  Don Jorgé
Fint med de olika färgerna. Dikten är välskriven.
2008-08-25

  Kriss*
Underbart skrivet Aida.<3
2008-07-12

  Aisha VIP
...oh...Aida....
så vackert...
vilken underbar kärleksförklaring till en mamma från en dotter.....!!
kram från Aisha
2008-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Aida*
Aida*