Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du förmörkar allt ljus hos mig


du vaktar
min dörr

fyller mitt
glas

jag tömmer
förblindad

är din
hora

du min
död


förut tills
gryningen

nu möts vi
även på dagen

och jag ber
dig bara









Fri vers av Teresia Ridell
Läst 425 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-29 12:29



Bookmark and Share


  Maria T
Mycket svår och stark dikt
2008-06-29

  * Ammi *
tunga talande ord!
bra beskrivet
2008-06-29

  Teresia Ridell
Jaa..han kan nog vara bilden av ångest..
2008-06-29

  Larz Gustafsson VIP
Lite Josef Fritzl över det hela...
2008-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell