Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dick-in



Jag såg en skylddocka med egen TV show

Janice Dickinson… passar bra, namnet

Dick-in-son, ska visst ha haft över 1000 älskare

De senaste i ålder som kunde vara hennes son

Och sen undrar man, hur mycket är Janice?

Hur mycket är kvar och hur mycket har de skurit bort

Det kanske är mest ”dick-in-son” som

”Upplåsbara Barbara”

”over 1000 dick-in”, låter slitet?

NÄÄÄ så ska man inte ens tänka

Fy på er…. ;=)




Fri vers av LassO
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-29 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO