Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så jag vill inte vara med dig

 

 

Om det skulle bli du och jag

skulle ditt svek aldrig förlåtas

du skulle inte orka överbevisa

att det är mig du vill ha

och att du aldrig skulle göra mig illa igen

så jag vill inte vara med dig 




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 329 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-29 19:21



Bookmark and Share


  Bissen
klokt...!
2008-06-29

  Teresia Ridell
Härlig styrka !!
2008-06-29

  camillala
stark
verkligen bra!
2008-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan