Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lärarkär kärlek

Jag är kåt

På dina bokstäver

Dina gemener som kittlar mej

Dina versaler, som fyller mej

Med lycka


Vad hade livet för mening

Utan dej

Eller hur skulle mina objekt vara

Om inte du fanns, vare sej ackusativ

Eller dativ

Subjektivt sett kanske men de finns en viss

Potens, speciellt blandat med siffror



Blanda inte in bråk bara

Mer, räkna ekvationer

Okända variabler

Din härliga triangel, är så egyptisk

Men vet att det blir 180 grader

Även om ingen har rät vinkel

Men för mej rätt vinkel

När jag tar räknandet till hjälp så märker att

I ditt fall, så är orden ovidkommande

Går på känsla

Längesen man räknande med nåt

Utan min kon, söker din triangel

Vi struntar i ytor, eller pii

Och låter de okända faktorerna styra

Så får de bli det de blir….

Du får , först

Så sätter jag .




Fri vers av LassO
Läst 248 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-29 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO