Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Poet poet potatispotentat"

Du tar på dej baskern

Som en Bergman kopia

Och känner dej så jävla, intellektuell

”du är den ende” men just ja

baskern tog tog du av

Inte ens den likheten med Zetterlind längre

frisyren ser ut som en sån, kanske

med mitt pinne och allt

Men meningen är densamma

Du ska se ut som en riktig poet

En sån som alla gillar

Man vänder sej om, för att se

”Oj där går han med orden”

En sån där som snackar sej till det



Jag säger som Thage Danielsson sa till sin då

Nyvunne vän, Hasse Alfredsson, efter deras första natt

Tillsammans, HA hade tappat bort mössan…

”Sörj ej mer din puttefnasker, du kan få min gamla basker”

Tror jag har en nånstans, från en loppis, med pinne och allt..




Fri vers av LassO
Läst 346 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-29 20:05



Bookmark and Share


    *Zenobia*
käckt humoristiskt! :)
2008-06-29
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO