Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögnens njutning


Ljug lite för mej

Sa Pinnochios flickvän

Och satte sej på näsan…


Men det vart visst lite för bra

För hans näsa bröts av

Så nu funkar den inte längre


Så den enda som kan nu är Hedvig

Om hon inte förstår orden

Men hon lär sej mer och mer

Så hennes flickvän har fullt upp

När dom ska till



Och svartsjuke Helge skriker ut vad orden betyder

Så det ska ta slut

Han vill ha Hedvig för sej själv…




Fri vers av LassO
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-30 00:19



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Det här var en annorlunda beskrivning av den kära Hedvig..kul läsning...
2008-06-30

  © anakreon VIP
Skrtatproducerande
tragikomik som klvarlämnar
en tår i ögonvrån.
Carl-Erik
2008-06-30
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO