Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Molnens glädjerus


Blixtrande moln

mullrande rullar åskan

förlösande regn




Bunden vers (Haiku) av Svante
Läst 675 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-06-29 22:01



Bookmark and Share


  glasblåsarblå
powerful.
första ordet som dyker upp.
bra! =)
2008-11-12

    ej medlem längre
Sanna ord och vackert skrivet i all enkelhet, bra!
2008-08-05

  NågonAnnans
Håller med du!;) det är härligt mäktigt med naturkrafterna:)
2008-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Svante
Svante