Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Problem



De hade haft problem
Ett tag
Och hon sökte tröst hos mej
Ibland

Så….
När han då började så var det
”alla ser ju att du vill ha henne och
spräcka oss”
Hm, dessa alla, var väl han själv

Men jag svarade att ”så falska som ni är
Så ser jag helst, att ni håller ihop, så blir
Ingen annan skadad”
Tyvärr höll de inte så länge

Så nu har han några ungar till
Med några kvinnor till
Några barn till
Och några andra till
Som skadas…

Och vad hände med henne
Jo hon kom på att hon va lesbisk
Efter att… hon vart ihop med honom
Så kan de gå…




Fri vers av LassO
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-30 06:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO