Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekslös


Lågan flämtar,

syrefattig,

skälvande,

känner avstånd

i ditt papperstunna

léende...






Fri vers av Idun 1
Läst 385 gånger
Publicerad 2005-07-07 21:48



Bookmark and Share


    Absint
håller med cathy här, försök att skapa förmedlandet av känslan istället, undvik gärna att berätta el " tala om " i texten eftersom termerna är för subjektiva,skapa resonans och finn synonymer till kärlekslös tex, glömt inte; att orden; Leénde, kärlek, " i " och " ditt " är oftast skrivet i dom flesta hyllningsdikterna el kärleksstrofer, det blir tyvärr en inflation i det, kämpar själv med dessa kriterier, alla gör det. Men nu ville du förmedla ett attribut, skeénde, tillgivelse-och det har du gjort. Skulle du ev kunna hitta synonymer till samtliga meningar och förmedla samma stringens så hade det varit plausibelt:)
2005-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1