Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är nära nu

 

Det är nära nu

Känner doften
av torr papperstapet
då nästippen snuddar

Det är nära nu

Allt som syns
är urblekta rosor
ögonen går i kors

Det är nära nu

Det brusar i öronen
av panikens strömmar
som dränker mina ögon

Det är nära nu

Den är nära nu

Den rusar mot mig
växer sig allt större
den där väggen

Det är nära nu

 




Fri vers av Anna H
Läst 461 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-04 14:56



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Du beskriver väl hur man fungerar när allt blir för mycket. Alla sinnesreaktioner där detaljer tornar upp sig medan utvägarna till vilan och vanligheterna synes helt igenstängda. Det är en stark dikt som vibrerar och berör!
2008-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H