Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tristess



Ett paket
- Camel
- Prince
- Lucky Strike

Ett bloss på Café
Två i parken
Tre i köket

Aska i
- kaffekoppen
- dunjackan
- maten
Bensindunken?

Sån tristess att till och med rysk roulett tilltalar.


// CKA




Övriga genrer av Kajsa_Varg
Läst 371 gånger
Publicerad 2005-07-07 23:05



Bookmark and Share


    Absint
ah! föll mig i smaken;<>
>>...att till och med rysk roulett tilltalar<<
Ler brett här, roande och härlig slutpunch!
2005-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa_Varg
Kajsa_Varg