Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ös




En nakendansös
Är en tös
Som slår sej lös
Med klös
Och får krös
Av en plös, eller 2
som rös
Av hennes ös

Hon kan gå långt
Eller får de trångt
Då de är mångt och mycket
Dom som dömer, det ”stycket”
Fast man, ser henne som smycket
Och pallar hon för trycket
Så står hon rycket
Fast det är vrångt




Fri vers av LassO
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-30 15:47



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Åter igen en föredömligt kort titel som dessutom har den utomordentliga talangen att lyckas rimma på slutorden i första versens alla rader (8)

Diktens hyllning av en yrkeskategori blir ett underhållande skriveri
visst är det lite ekivokt men framför allt vill jag nog framhålla den verkningsfulla om än något dolda sociala indignationen
2009-12-20
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO