Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gnällande



Vad har vi hemma, gumman, sa han

Viiii har baaraa riiiiiiiissss och potatiiiissss
Gnällde hon fram…
(Östermalmskt eller Örebroiskt gnäll?)
(nääämeen sluuuta uuuujuuujuuuj)




Fri vers av LassO
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-09 01:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO