Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lönelyft??? Jag förstår inte ett dyft...

Fick ett lyft på en procent

det må väl vara hänt...

men när inflationen uppåt vänt

till ca fyra procent

då insåg jag att det inte var mycket bevänt

och att min löneförhöjning

var ett stort jäkla skämt!




Övriga genrer av Aurora Borealis
Läst 475 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-20 18:49



Bookmark and Share


  * Ammi *
ja, den krassa verkligheten .. som ingen vill tala om!
2008-09-20

  Larz Gustafsson VIP
Sådan är...
2008-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis