Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"en klassiker" ;=)


Lova inget



Dalregementet på marsch
Kommen till ett gästgiveri
Och vill naturligtvis gå in där

Men regementschefen ville att samtliga
Kompanier skulle lova
Att inte supa sej fulla
För att de skulle få stanna där

Så de avlade rapport
"Mora kompani lovar"
"Rättviks kompani lovar" o s v
Sen vart de dags för Korpral Gifting att föra
sin talan för Orsa kompani och han
lät sin stämma ljuda i numer klassiska orden
"Orsa kompani, lovar ingenting, bestämt"




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 310 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-01 00:22



Bookmark and Share


  anits VIP
En verklig klassiker
som hörs då och då
2008-07-01
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO