Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla ord...

Alla ord man sagt
och skrivit

står där nakna

kan aldrig

aldrig

göras ogjorda

Alla ord man elakt
hällt ur sig

står där nakna

i evinnerlig
tid

och svider

Fast...

inte hos mottagaren
allénast

utan
än mer

hos
givaren eller givarinnan

Så är det för alla
även
för
de som kallar sig
hårda

de som spänner ögonen i en
för de är så
väldigt
väldigt

rädda




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-07-01 00:38



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
precis, hårda ord finns det överallt...låt oss använda och tro på de mjuka
2008-07-03

  Fånga dagen
Superbra skrivit jag dom hårda det är dom som är
rädda dom kaxiga jävlarna heheh
kram Anna-Karin
2008-07-02

    Birgitta Wallgren
De som spänner ögonen i en har man mött många gånger. Många verkar tro att det är en fördel att vara hård och "bestämd", ordet att vara "tydlig" tycker jag inte heller särskilt mycket om.
2008-07-01

  Larz Gustafsson VIP
Som en bang...en boomerang...!
2008-07-01

  Patrik Englund VIP
man ska alltid tänka efter, har lärt mig det även fast man sällan gör det ändå.

du sätter orden bra.
2008-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP