Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skitsnak

tänk så mycket tid du slösar
på ditt onödiga skitsnack
om jag nu är så som du säger
varför ödslar du ditt liv på mej
hur orkar du leva ditt liv
när det hela tiden handlar om andras










Fri vers av mariahellström
Läst 366 gånger
Publicerad 2008-07-01 01:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mariahellström