Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

killen

det finns en kille här i världen som får mej att vilja vakna på morgonen
det är han som får mej att skratta och le när allt känns så fel
ingen slår dej du kom upp som en ängel i mitt liv när jag mest behövde det
tack vare dej så ever jag idag utan dej skulle nog allt vara svart längrat efter dej
så jag håller på att dö jag längtar till jag får hålla om dej å hålla din hand jag älskar dej
och jag menar det verkligen du är luften jag andas och du är solen i mitt liv
tack för att du finns tre ord jag älskar dej <3




Fri vers av mariahellström
Läst 265 gånger
Publicerad 2008-08-12 00:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mariahellström