Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyltar


Såg på VM finalen från 58
Inga repriser då direkt
Men de var en annan sak
Reklamen, fanns, redan då
AEG och TELEFUNKEN
Har nån hört om dessa, på senare år

Kärleken är densamma, föremålen växlar
Reklamen är densamma, företagen växlar




Fri vers av LassO
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-01 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO