Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

10:30 och det bär iväg på Turné

Så är det dags

Månader av träning skall nu
under några korta veckor levereras till slutanvändarna.
Vill du vara en av dem skall du ta en titt på hemsidan
Där ser du var vi är varje dag

http://www.enklare.nu

Klicka på länken huvudbry eller kolla "på gång"

Ha en skön sommar!

/Roger




Fri vers av Roger VIP
Läst 915 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-01 08:51



Bookmark and Share


  Myself
lycka till med din musik,och passa på o njuta av vår underbara sommar
2008-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP