Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet att jag älskar dig

Du vet att det är sant
Jag ger dig all min kärlek
Du märkte du väl sist som vi singlade slant
Då jag vann
Så nu vet du om att jag menar allvar och att det inte är någon lek
Inte något ytligt som en ostskiva Drabant för min kärlek till dig är
mer än sann
Jag lovar och jag svär
Det går inte ens en minut innan du är här inom mig och knackar på
Så nu borde du förstå att det är dig som jag älskar
och håller så kär
Så nu hoppas jag att du förstår
att det är dig som jag älskar
Det står i stjärnorna att det ska vara vi två

Hej
Vart är du på väg
Vart ska du gå
Ska du gå iväg utan mig?!

Du vet att jag älskar dig
Du vet att det är sant …….

Ken Cassel
1/7-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-01 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel