Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En del människor...

En del människor kommer man inte åt
de bara slingrar undan sig
som hala ålar

De kryper under allt och alla
för de har redan bestämt sig
hur allt förhåller sig

En del människor använder härskarteknik
en del människor använder sig av "tyckasyndom" teknik

Jag frågar mig själv;
vad är värst???




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-05 14:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag märker en filosofiskt inriktad man som funderar i existensiella banor. Fortsätt fundera, men var rädd om dig så att du inte fastnar i dessa funderingar för länge.
2008-07-16

    Birgitta Wallgren
Gillar den texten, värd att plocka fram och läsa om och om igen!
2008-07-06

  Ewa-Britt Nilson VIP
Lika illa båda delar!
Jag kallar dom för
energitjuvar, jag
flyr dom, dom tillför
ingenting, ger en bara
bekymmer, så nu när
jag ser dom, så gör
jag ett: RYMMER!!!
2008-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP