Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag...

Idag
tog en människa
glädjen
och bar med sig den
på sin väg mot
upprättelse

Idag
tog en annan
människa
all makt
över
dina sinnen

är det värt det?




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-01 16:06



Bookmark and Share


    Birgitta Wallgren
Nej, det är inte värt det. Man ska aldrig tillåta någon att ta makt över sina sinnen, men det är lätt hänt! Väl skrivet!
2008-07-01

  Larz Gustafsson VIP
Kontroll är aldrig bra att stå under.
Häxor eftersträvar sådant.
Feminister.
2008-07-01

  lodjuret/seglare VIP
ibland är det skönt med en lagom kort men väl talande text, åter ibland längtar sinnet efter en längre, kanske en novell, just nu efter den stekta strömmingen kändes det som fin läsning

texten får förstås
sina tre halvlitrar jordgubbar
2008-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP