Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets Gåta

Vem har svaret gjutet i sin hand

Vem kan svara på livets gåta

Vem vet vart vinden vänder

Vem vet allt som i världen händer

Kanske en Ängel till jorden vänder

För att Gud den sänder...

För att skydda och finnas till

när världen inte längre vill....




Fri vers av Margithe VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-01 19:23



Bookmark and Share


  Peppe11
åhh...Gud sänder sina änglar.. var viss..
Det är så underbart när man känner deras närvaro, eller deras stöd, det är så tungt, stunderna innan de anländer.
Det var änglalikt att läsa din dikt, så du får vara min ängel nu,, jag behöver nämligen en..
Kram P
2008-11-01

  Larz Gustafsson VIP
Gud vet allt.
2008-07-05

  Elaine.S VIP
Vi vet inte allt men vi vet vem vi kan vända oss till..
2008-07-04

  Maria T
Vi behöver skydsänglar.
Fin dikt om livets gåta
2008-07-04

  Larz Gustafsson VIP
Jesus både är och har svaret.
2008-07-01

  To
Fin tro! :)
2008-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Margithe
Margithe VIP