Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En fortsättning på dikten \"På fel sida... \"


Sanningen


Vägen ringlar sig,
mellan världar
hon aldrig sett,
blundar - smakar.


Solkatterna nynnar
i vinden, viskar
om hemligheten.


Och...

Vägen tar sin form.
molnen drar isär,
léendet leker
i den sanna



klarheten...




Fri vers av Idun 1
Läst 1178 gånger
Publicerad 2005-07-08 12:22



Bookmark and Share


  Cinemiracle
Tack för att du ger mig hopp i din dikt. Den berör mig mycket och ger mig tröst
2005-07-08

    Bodil Sandberg
Mycket poetiskt - stämningsfullt
2005-07-08

  Nic
Det låter hoppfullt!
Skönt att hon inte behövde stå kvar i skuggan.
2005-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1