Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt sin början



Skruvar och kompresser
stövlar skav och sår

allt sin början tagit har
sprunget ur en verklig
het som
länge sedan svunnit

Nya skikt
i själens mylla
frågor plötsligt når
hur det blivit
nu och är
med tro och hopp
och
tankarna om liv

landar
trygg i allvarstal
det stora före smått
som då
- om skruvar och kompresser -
mig
lugnet lägrar där

din närhet
nakenheten erkänd
sätter fri
som nyckel öppnar
trygghetsdörr

över bråda djup
i vita ögats
sanning ohöljd
når du mig
dit når ock jag




Fri vers av Bögen
Läst 558 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-01 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bögen