Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I många saker.... de bockas fortfarande för grevar och annat fjoll... Greve Wachmester var de väl en gång med... Så länge de bockas mer djupt "för såna" så kommer samhället att vara en slags, klassam-helvete


Klassamhället finns kvar



Vi säger att vi inte har klassamhälle i vårt land
Varför gick de så enkelt för Posener och grabbarna
Var det inte för att de skyltade med
”Lord Snowdon”
Den gamle Nazisten, i rakt nedstigande led
Av densamma… men lik förbannat
En lord en ”äkta lord”
Och man ställde sig nästan i givakt
När grabbarna tömde bolaget
Nästan glad, för att ha blivit lurade
Av den ”äkta lord”…. Lord my ass
Känner man för att säga




Fri vers av LassO
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-04 17:45



Bookmark and Share


    *Zenobia*
vilka i samhället har den ekonomiska makten? vilka har det inte? vilka är den verkliga underklassen? vilkas löner gör man allt för att hålla nere? av vilken anledning?
2008-07-05

  Larz Gustafsson VIP
Vad det handlar om är vilka som har den ekonomiska makten.
Inget annat.
Sossarna är de som cementerat kapitalismen och givit den "socialistisk" legitimitet.
Med marxistisk terminologi skulle man kalla dem "klassförrädare".
2008-07-04
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO