Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad jag säger vad jag gör


Spelar det ingen roll...


Jag vet att du är sjuk
Men jag har inte smittat dej
Jag vet att du har ont
Men jag har inte slagit dej
Jag vet att de säger elaka saker
Men det är inte jag som säger det
Jag vet att du mår illa
Men inte av mat från mej
Vet att varje steg kan göra ont ibland
Men jag stöder dej så gott jag kan

Jag vet att dina känslor far runt
Men jag har inte satt dom i snurrning
Jag vet att du blivit orättvist behandlad
Men inte av mej, (tror och hoppas jag)
(I alla fall inte meningen om det hänt)

Så… varför känns det, som om allt detta
Var orsakat av mej
Varför gråter mitt hjärta över vad du säger
När jag bara vill göra dej gott
Varför håller min livslust på att ta slut
När jag gör allt för att sprida den till dej…




Fri vers av LassO
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-02 00:42



Bookmark and Share


  RogerIvan
Du sätter ord på ngt stort ogreppbart...
En sorg/sjukdom kan skapa ett omättligt begär.
Det kan vara svårt i att ge i kärlek,
och samtidigt begränsa så att man har kvar själv.
2008-07-02

  genni VIP
Det här är så gripande, känns verkligen i mitt hjärta, mina ögon tåras av dessa rader....
2008-07-02
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO