Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt bättre? Nästan...


För drygt 20 år sedan
”Fick jag” min första biltelefon
eller fick använda den, av företaget
Första kvartalsräkningen var på 4500 c:a
Den andra över 7000 ;=)

Och telefonen, kostade närmare 30 000
Ringer mycket mer nu
Men för en bråkdel av summan
Och den biltele, var verkligen till en bil
Som mobil så var det ett batteri
Stort som en kylväska
Tungt som ett bilbatteri

Mindre, lättare, billigare… är allt
Verkar det som
Det enda som inte är bättre är servicen
Man får aldrig tag i nån… om det krånglar
Nu heller…




Fri vers av LassO
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-17 02:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO