Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det hänger gitarrer på väggarna

 

 

ur en dold skugga

 

 

svala vindar

 

hud av satin

 

haka, av sandpapper

klarlackade viljor

fernissade tag

 

mejslade föreställningar

 

blick av björk

val av furu

 

längtan av bok..

 

-

 

 

mina södergående årsringar

lamineras

 

av din osynliga tröst

 

hyvlat i millimetergrad

 

genom japanskt

körsbär

 

*

 

wideopen windows

flames of roses

 

raining

like sky

 

of Beauty

 

 

*

 

 

timmars hästkastanj

minuter av

palm

 

sjudande

ur ett

 

villkorslöst

 

 

 

 




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 722 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2008-07-02 10:06



Bookmark and Share


  lyckeli
Njuter...sakta...av varje ord......
2008-07-07

    Melona
Ah...fan, vad gott...


slickar i mig varje rad och låtsas att de är skrivna till mig,

tack som fasen...


älskar den!
2008-07-04

  K*
*mina södergående årsringar

lamineras

av din osynliga tröst

hyvlat i millimetergrad

genom japanskt

körsbär*


skönt. skön känsla infinner sig här.
bland det vackraste jag läst på länge.
tack
2008-07-04

    Glittra G
Åh man blir nästan lite förälskad när man läser den här texten .... Vackra ord och beskrivningar.
2008-07-02

  DanSan
*****************************

Helt underbart skrivet och poetat . . .
(fick i dagarna tillbaka min Takamine
med nylimmad hals och den där kännslan
att den är nyuppstånden hehehe . . .

Trädarbetena på gurorna är en ögonsmekning
där formerna och livet i det putsade och lackade
trädet är en konst i sig själv!

*APPLÅDER*

*****************************
2008-07-02

  Nina V A
som smekning längs med kurvor och inandning av snittyta trä ter sig denna skriven i sin villkorslösa dedication, mjuklandande

"mina södergående årsringar

lamineras



av din osynliga tröst



hyvlat i millimetergrad



genom japanskt

körsbär"


ja du, en high!
2008-07-02

  Inkarasilas
Jag är djupt förälskad i Träd och gitarrer och bas och sånt som låter och ah vafan ljuvliga varelse för bah, va så oh och lite vipp i luften , jävla mäktigt.
2008-07-02

  genni VIP
Underbara rader det här...
2008-07-02

  aftermath
kan man annat än falla för denna hyllning till träslagen som lämpar sig så väl för gitarrer
mycket poetiskt skildrat
rader som; " haka, av sandpapper

klarlackade viljor

fernissade tag



mejslade föreställningar " är mycket bra!
2008-07-02

  Larz Gustafsson VIP
Verkligen mäktigt.
Allt detta kan lockas fram med gitarrer.
2008-07-02
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#