Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text jag skrev för cirka 2 år sen efter ett jobbigt slut på en liten dum kärlekshistoria.


sista andetaget

Den ende jag någonsin älskat är förlorat åt misstaget.
Kärleken dog när du tog det sista andetaget

Det vi hade var vackert och oskyldigt.
Min kärlek gjorde det fina vi hade till evigt syndigt

Trots att denna kärlek gav mig det hemska minnnet
är det ändå alla andra goda jag har i sinnet

Det är lätt att glömma vad kärleken gjorde
när det åter igen kan bli som det borde

Det är svårt att veta vad som är rätt och fel
Vad som är på riktigt och vad som är spel

Jag önskar att kärleken åter igen ska blomma
utan att för den skull dömma




Fri vers av miss_me
Läst 211 gånger
Publicerad 2005-07-08 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miss_me