Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag står här och väntar på kärleken


Jag står här och håller upp dörren i väntan på att du ska komma
Jag står här väntar på en vän
Jag står här och väntar på kärleken
Måtte hon komma snart

Klockan den tickar på
Sekund för sekund blir till minuter som börjar att gå och det är precis då
som jag ser dig på väg in
På ett litet avstånd kan jag se att det är kärleken min
Hennes som jag kan gråta ut hos utan att skämmas
Jag behöver bara luta mitt huvud emot hennes bröst för att finna tröst
Och den är hon alltid villig att ge mig
Vi älskar varandra

Jag står här och väntar på kärleken ………

Ken Cassel
2/7-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-02 14:00



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En väntan som ger förväntan.-
2008-07-03

  anits VIP
En härlig väntan
2008-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel