Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dikt om hat


Om du vill såra mig
Rikta dig då emot mitt hjärta
Vad är det som jag älskar mest
Om du tar bort det ifrån mig kommer jag att känna en otrolig smärta och börja att hata dig
Du ska dö din jävel
Lita på mig
Öga för öga tand för tand
Aldrig någonsin kommer vi två att komma kunna bli sams
Inte ens om hundra år
Jag ska nog se till att nästa generation tar efter oss och följer efter oss i våra spår
Ända tills ni inte finns något mer

Om du vill såra mig
Rikta dig då emot mitt hjärta

Jag kan redan känna smärtan av att du vill göra illa mig bara för att jag har skrivit en dikt om hat
Där kärleken och hatet slåss på samma fat
Där kärleken och hatet tar sig en gemensam promenad
genom paradiset

Ken Cassel
2/7-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 409 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-02 14:35



Bookmark and Share


  anits VIP
Kärlek och hat
går nästan
hand i hand
2008-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel