Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Okrympt eller


INGEN sätter på ett okrympt tyg
På ett krympt
Eller tvärtom

De visste man redan på Jesu tid
Men man kan undra
Nu ska sjuka, jobba, fast de inte blivit friska
Och om en byggnadsarbetare inte kan jobba på bygget
Så kan man skicka han till Tromsö, för att städa
Eller Köbenhavn, för att va dörrvakt

Va har han barn, och är ensamstånde????
Hur kan man vara så jävla dum???

Va sa Jesus, ”okrympt tyg för att laga ett krympt”
Kanske hade de som bestämmer, varken syslöjd
Eller religionskunskap…
Men de kunde ju kolla, och se vad som händer…
Så slipper människorna vara ”tyget”




Fri vers av LassO
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-02 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO