Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ni vet, när man jobbar i skogen, jobbar så svetten lackar och plantera, sen sätter man sej ner, på en stubbe eller grönplätt, fikar... eller käkar. Så gott smakar aldrig kaffet annars... och såna diskussioner har man aldrig annars heller....


50 talet



Minns du 50 talet, sa han
Nä tyvärr var inte född då
Vissa saker ska du va gla
För att du slapp

Du vet, de flesta skaffade bil
Då, men få hade råd, egentligen
Men bensin hade de så de åkte
Runt på söndagarna, tills de vart ”bjudna”
På middag

När jag växte upp så gick jag förbi
För att se, om det var nån bil hemma på gårn
Innan jag gick hem, oftast så strunta jag i
Om de var folk hemma, då var jag hellre hungrig
Ett tag till.




Fri vers av LassO
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-03 13:34



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
på landet var det länge
de olåsta dörrarnas politik...
nu får en åka ända till kanada
för å hitta en dörr
som visserligen går att låsa
men som väldigt sällan blir o förblir låst

texten får tre buckliga
avgasrör och några glänsande
hjulskydd
2008-07-03
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO