Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tar en dag i taget

Var dag har sina egna problem
Ingen mening att gå och oroa sig
Ingen mening att stressa
Om jag går och lägger mig tidigt kvällen innan hinner jag till och med besöka kyrkan
Vara med på en och annan bön tidigt på morgonen
Vara med i en mässa
Ge bön för mina synder

Jag tar en dag i taget …..

Ken Cassel
2/7-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-02 15:34



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Förtröstan och tillförsikt andas denna din text.
vackert!
2008-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel