Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den är ännu inte ute på marknaden- men snart ska sydafrikanska kvinnor kunna köpa " Rapex" som är en kondom som skyddar mot våldtäkt. Den sätts in som en tampong och har små hullingar som hakar fast i en eventuell våldtäksmans penis.


RAPEX

http://www.expressen.se/sex/1.1213293/kondomen-som-hindrar-valdtakt



Nu flickor, nu kan ni snart kolla
”har ni tagit med er allt nu då”
Jaaa visst
”Har ni stoppat in varsin ”RAPEX” med?
Nej visst nej de glömde jag

Eller
Vid intima stunder med flickvännen
”aooooooooooooaaaaa”
Åh förlåt, glömde plocka ur ”rapexen”

Eller vid polisstationen
”Samtliga misstänkta, ställer er på led
och dra ner brallorna, vi ska kolla efter
RAPEX-MÄRKEN, håll fram och upp den.”




Fri vers av LassO
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-02 23:01



Bookmark and Share


    *Zenobia*
frågan är väl om inte en hård spark i skrevet på mannen är effektivare.. :)
2008-07-03

  RogerIvan
Hmmm...
Är det nån slags inplacerad musfälla som kanslå igen vid inträngande?
2008-07-02
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO