Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har Du Bestämt Dig Än

Go-go

Och när festen är slut
håll mig som en jägare håller sitt byte.
Det var 20 år sen nu
vad är detta för framtid, det är inte framtiden som var för 20 år sen
men hur många gator har jag stannat upp på i år ?
Hur många grisar har passerat min kropp?
jag har inget att gömma i min grotta, om
det här är kärlek så måste du
ge mig mer

Allt det tunna snoret
från nyfikna trynen flödar längs
skyltfönsterna, allt det modemagasinen
skriver förångas snabbare
Har du bestämt dig än? - Kanske
Om det här är kärlek måste du ge mig
så mycket mer
Så har du bestämt dig än ?

- kanske

 

Men festen är

tom



är inte du?

tänk sen!
har du



BESTÄMT DIG ÄN?




Fri vers av tripto nin
Läst 871 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-07-02 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tripto nin
tripto nin