Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskapens tysta förståelse


märker det
på dig

men säger
ingenting

du känner det
hos mig
också

vi låter tystnaden
tala skonsamt

våra hjärtan
kurar

och tårarna kyler
likt första
frosten

men både du
och jag
min vän

vet

att snart sprider sig
värmen igen

likt fjärilsvingar

i bröstet




Fri vers av Teresia Ridell
Läst 314 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-02 18:10



Bookmark and Share


  Kalle.O
Härligt att kunna känna så med någon!
Underbar dikt!
2008-07-02

  friheten
Vacker väånskap, där orden inte behovs eller tals genom tysdnaden. Underbart!
2008-07-02

  Larz Gustafsson VIP
En härlig visshet.
Ni känner varandra väl.
2008-07-02

    ej medlem längre
Väldigt mjukt och följsamt flöde i den här dikten. En lågmäld känsla som mynnar ut i ett helt suveränt slut som andas av en varm förtröstan. Mer behöver inte sägas, så det blir en solklar applåd från mig!
2008-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell