Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandra vidare...


Ibland så gör det ont
att vandra
Ändå måste mänskor
vandra

vandra där vi inte vill
vandra vidare
mot okänd ort

gör vi alla




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-03 13:37



Bookmark and Share


    Helga Elin
Det är så sant, och det finns inga genvägar...Det är det som gör att man växer ibland, livets skola.
2008-07-03

  Ettrosamoln.
Bra skrivet!
2008-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP