Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klyschor

Mycket mycket
ska en mänska
klara

det är inte alls
så lätt,

ej så lätt
att
bara vara

Ändå är det det man hör
Klyschor
kallas
världens kör




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-02 20:09



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja man får väl inte
ta till sig allt, ta det
lite kallt, så hittar man
nog livets bästa "salt"
2008-07-02

    Birgitta Wallgren
Alla dessa klyschor...Men tänk, när dom skapades var dom helt nya och meningsfulla tror jag...Det är tanken som räknas, även bakom orden. Att bara vara, det svåraste som finns!
2008-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP