Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till dig mamma


Motherstarlight cross the sky

Du dansar i takt med vinden,
och du vet att röda rosor blöder
kärleksfärg på vinterns snö.

Du strör skratt på såren,
och kramar om alla som behöver
något att andas av.

Och vad som än händer,
är det aldrig du som lämnar någon ensam.
Det är du som älskas.




Fri vers av rabbitheart
Läst 184 gånger
Publicerad 2004-05-01 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rabbitheart