Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

moonboy, you know everything about it

Hans tårar strömmade ner från ögonen,
precis som regn öser ner från de gråa molnen.
Han höll en ensam vit ros i sin hand,
viskande taggtrådsord som gör ont i hjärtat
kom från hans mun och rev upp hans ilska.
Ilskan dansade nerför torget och rakt ner i
brunnarna, den dansade upp i hennes badkar.

han släppte rosen han höll i sin hand,
som i slowmotion föll den ner och landade
brutalt på torgstenarna.

I hennes sista ögonblick,
det hon sista hon mindes,
det var pojken med den vita rosen,
han som hon lämnat med ilskan i ögonen.
Och några dagar därpå hittade man henne
oförklarligt död i badkaret där hans ilska
kylt ner vattnet till is.




Fri vers av rabbitheart
Läst 245 gånger
Publicerad 2004-05-01 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rabbitheart