Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommardag

Båten gled sakta ut från kajen

Vinden var tyst och stilla

Solens strålar låg över det
spegelblanka vattnet

Frihet........

Dagen andas frihet

Fåglarna svävar över den
ljusblå himlen

Inte ett moln i sikte

Vinden når kinden

och fläktar genom håret

Dina ögon speglar glädje

du andas lugnt och stilla

Dagen är lång

Och idag....är den vår






Fri vers av Margithe VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-02 23:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Den perfekta sommardagen ("Perfect Day", Lou Reed)

Jag har en del sådana bevarade i soligt minne.
2008-07-05

  Elaine.S VIP
Ord som svävar av lugn och harmoni
2008-07-04

  Maria T
Vilken härlig lång dag ni fick tillsammans
Fin sommardikt
2008-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Margithe
Margithe VIP