Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...

Mina tårar är en skugga av mitt förflutna
Mitt leende speglar framtidens ljus




Fri vers av Hanni
Läst 608 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-07-03 02:16



Bookmark and Share


    eva m h
Mycket vackert skrivet!

BOKMÄRKES!
2008-07-03

  genni VIP
Mycket vackert skrivet
2008-07-03

    vilgot hellros
uppigande
2008-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Hanni
Hanni